Pistoolilajien aluemestaruuksista kisattiin kauniissa loppukesän säässä

6.9.2021

Kaakkois-Suomen AM-kisat pistoolilajeissa järjestettiin Lappeenrannan Muukossa 4.-5.9.2021. Sää oli kolea ja tuulinenkin, mutta alkusyksyisen kaunis. Viileästä säästä huolimatta molempina kisapäivinä ammuttiin komeita tuloksia, myös uusiin alue-ennätyksiin (AE) venyttiin useissa sarjoissa. Sunnuntaina kisattiin 25m sarjojen lisäksi 50m radalla.

Eniten alue-ennätyksiä saavutti järjestävän seuran ESA:n Olga Wolkoff N50-sarjan 25m vakiopistoolissa, 25m pistoolissa sekä N-sarjan 25m olympiapistoolissa. Olga, Satu Luoto ja Minna Tolvanen ampuivat N50 sarjassa AE-tuloksen niin 25m pistoolissa kuin vapaapistoolissa.

Miesten sarjoissa alue-ennätystuloksia ampuivat Y75-sarjassa Mikkelin Ampujien Jorma Åsbacka 25m vakiopistoolissa ja 25m isopistoolissa sekä Kotkan Ampuseuran Hannu Seppä 25m pienoispistoolissa. Järjestävän seuran M60-sarjan Jouko Lehikoinen ampui AM-mestaruuteen 50m-kisassa.

Monille ampujille AM-kisa oli tämän kesän ruutikauden viimeinen. Iloinen puheensorina täytti erien väliajat ja palkintojenjaossa oli hymy herkässä.

Etelä-Saimaan Ampujat kiittää kisoihin osallistujia mukavasta kisatunnelmasta ja toivottaa kuulasta syksyä!

Tulokset

Kuvia palkintojenjaosta voit ladata tästä. Kuvat: Tiina Jauhiainen

Muutama kuvaa radalta voit ladata tästä. Kuvat: Olga Wolkoff