Ulkoampumaradat

Muukon ampumaurheilukeskuksessa on 50 m pienoiskiväärirata, jolla voidaan ampua myös vapaapistoolilla. Alueen pohjoisosassa on hirvi- ja villikarjurata. Syksyllä 2005 alueelle valmistui nykyaikainen pistoolirata, jolla voidaan ampua kaikkia pistoolilajeja.

Muukon ampumarata-aluetta voi käyttää maanantaista perjantaihin päivittäin klo 08:00-21.00, lauantaina ja sunnuntaina 10:00 – 18:00.

Ajo-ohjeet

Ampumarata sijaitsee kuutostietä noin 12 km Imatran suuntaan. Imatralta matka on noin 25 km.

Osoite: Muukonkankaantie 260

Kouvolan suunnasta: ABC Viipurinportin jälkeen aja vielä 5,3 km kuutostietä ja käänny liittymästä 56 Konnunsuo/Muukko/Laihia, sitten vasemmalle (kuutostien yli) aja 300 m ja käänny oikealle Ilottulan tielle. Aja 700 m ja käänny oikealle Muukonkankaantielle. Noin 900 metrin jälkeen Muukonkankaantie kääntyy vasemmalle, aja Muukonkankaantietä pitkin vielä 2,2 km. Kun asfalttitie tekee jyrkän käännöksen oikealle, jatka suoraan hiekkatietä pitkin. Ampumaradat ovat motocross-radan jälkeen tien vasemmalla puolella.

Imatran suunnasta: Aja Joutsenon risteyksen jälkeen 9 km ja käänny liittymästä 56 Konnunsuo/Muukko/Laihia, sitten oikealle n. 300 m ja käänny oikealle Ilottulan tielle. Aja 700 m ja käänny oikealle Muukonkankaantielle. Noin 900 metrin jälkeen Muukonkankaantie kääntyy vasemmalle, aja Muukonkankaantietä pitkin vielä 2,2 km. Kun asfalttitie tekee jyrkän käännöksen oikealle, jatka suoraan hiekkatietä pitkin. Ampumaradat ovat motocross-radan jälkeen tien vasemmalla puolella.

Muukon 25 m pistooliradan varauskalenteri